Bach bloesem Remedie

De Bach Bloesem Remedies zijn geschikt voor alle leeftijden. Ze kunnen helpen bij emoties zoals angst, onzekerheid, overgevoeligheid, eenzaamheid, zenuwachtigheid, onverdraagzaamheid en boosheid.

De Bach Bloesem Remedies helpen om de positieve dingen naar boven te halen en om nare gevoelens te verwerken of ermee om te leren gaan. Je kunt je door de Bach Bloesem Remedies meer bewust worden van je gedachten en gevoelens.
Ook je gevoelens en reacties, gebaseerd op een vroegere gebeurtenis, bijvoorbeeld een geboortetrauma, een ziekenhuisperiode, een scheiding of het overlijden van een dierbaar persoon of huisdier, kunnen veranderen met behulp van deze remedies.

De Bach Bloesem Remedies bestaan uit 39 verschillende remedies (inclusief de Rescue Remedy) en ze vormen samen een natuurlijke behandelmethode, die heel gemakkelijk toe te passen is. Ze zijn gemaakt van planten, struiken en bomen (op één na: Rock Water).

De remedies hebben geen bijwerkingen en hebben geen invloed op medicijnen. Tijdens een consult zijn er geen extra kosten voor de remedies. Zonder consult is een flesje met (max. 6 remedies) € 15,00. Bach bloesem therapie is géén vervanging van medicijnen of therapie maar wel een geweldige aanvulling. Lees hierover meer op de website van Bach Original Flowers.

Kindertherapie Esther is verhuisd

Beste bezoeker,

Kindertherapie Esther is verhuisd van Dronten naar Raalte (Overijssel).

Vanaf 24 februari 2018 bent u van harte welkom bij Kindertherapie Esther aan de Hogeweg 25, 8131RJ in Wijhe (Elshof).

Kindertherapie Esther is gaan samenwerken met Francis Zwiers (ook integratief kindertherapeut), www.franciszwiers.nl.

Vanaf 24 februari kunt u mij bereiken op telefoonnummer 0572-856320 of 06-42548768. 

Met een hartelijke groet,

Esther Nijboer.